Јас баш прашував на форумов за крштевка ми требаа и порачав од frotex delcevo, искрено, брзо ми ги доставија си направив комплет одбрав вез, презадоволна сум пешкири и кебе си порачав со ист вез
Потврдувам за Sinsay, ние си купивме две блузина по долги, не се дебели ама сега за ова топло време супер 300 ден, пижами 250 денари, зимска јакна 800 денари...е ова го нема ни во Waikiki, олку ефтино
https://www.storybox.mk/ Презадоволна сум од секоја играчка од тука и плус на страната може се да разгледаш
И јас потврдувам. Јас земав зимска јакничка, топ е. За 800 денари. Топли за мерак. Башка боди и шпикозни пакувани за џабе пар. Убедливо најефтини до сега а убав квалитет.
Ич немаше гужва, мислам си има народ,ама ходниците се дупло пошироки од Сити мол, не се осеќа дека има луѓе внатре. Па вчера не ми побараа инаку во принцип бараат.
Јас денес бев околу 12 саат жив чоек немаше шо се вика. Растеретено онака. Ни по касите немаше гужви кај шо влегов јас.
Moze kaj niv direkt da ides kaj bricolage negde se. Maz go prativ za onoa ogledaloto za vo kola za da ne plakam dostav za dzabe
Мајки, предлог за украсни кутии за пуканки, тањирчиња, салфетки и такви ствари за прв роденден каде може да најдам? Минние ке ни биде тема најверојатно
Мами ако имаш време месец месец ипол до роденден, нарачај си од али експрес. Пре пре убави има и ефтини.