@BabyT* еве маж ми дека сум го праќала, вика дека посебно може да се купат деловите. Но само тоа делче што го бараш, не. Туку посебно маска само, посебно црево само и посебно чашката за течност со сите елементи. Оваа може да ја купиш и да ја замениш со таа што ја имаш (исто ќе си работи). Маж ми ја има купено од Зегин (кај Градска болница, но ваљда ја има секаде).
Јас барав било какви делови и ми кажаа не држеле.Значи да барам во Зегин,ова конкретно од што модел на инхалатор е да бидам сигурна дека одговара на овој дома.
Мојот е Emed, оди ти со твоето црево и маска да бараш и да споредиш дали ќе одговара. Зошто на Phillips пример цревото е исто за инхалаторот, но маската е горе со поширок отвор, па значи ако земеш Phillips ќе треба цел комплет да земеш со се маска Phillips. Најдобро да одиш со сите делови и да си земеш според нив.
Јарче а да печатиме маици ја и ти? Па не мора плетени да се Шо бидна со роденденот? Кај печатеше и како си задоволна?
Немаат ништо новогодишно објавено сеуште. Ама им пишав порака, да видиме што ќе вратат. Инаку се насмеав за спенџи.
Јас не ни сакам плетени, поубаво како дуксерчиња или обични еднобојни блузи. За роденденот не испечатив. Инаку еднаш имам печатено во Џамбо и еднаш на купи сега така нешто се викаше страната. Само мора 100% памук да е материјалот. Абе лани еден куп ми се вртеа вакви и соби за сликање, сега нема ко за инат
Јас имав изгубено дел, баш овој како на сликата погоре тоа плавото што е во чашката, и мораше да купам цела чашка. Се продаваат во кулата кај градски зид што е пред Јосип Броз гимназијата. Не ми текнува која цена беше ама не беше скапо. Во Зегин не продаваат делови и во ниедна аптека, и јас барав. Ова не е аптека, туку е обично дуќанче можда им е сервис на е мед незнам, само знам дека сите делови ги има
@Andrejaaaaaa дд текстил немаат за возрасни, само за деца од 4-12 години. @Dancewere јас малерозна сум со али, пола од работите не ми стигаат, а тие што ми стигаат по 2 месеци идат. Ќе треба за наредна нова година да порачам. @jarec6 за соби мислам дека е уште рано, декември некаде ќе почнат. Каде во џамбо?
@kostovaivana Да прашаш на инстаграм mila___nova , ја имаа облечено Фрида и баш таа носеше вакви бели чорапки. Инаку и јас на Вера ѝ порачав вакви, но зелени од Али, за новогодишната фотосесија