Кај да најдам чизмички како Timberland жолтите за бебе 4месеци? И јакна иста таква боја. Наредна недела сум кума на крштевка, многу сакам да го дотерам лепотанот
Во Тимберленд, одат заедно со капче. Јакна окер види Вајкики, Овс.. За женско? Има во Вајкики-Ретаил и подебели и потенки, може и во другите да има, ама не сум запазила. А за машко ама баш никаде нема, сем едни шушкави ама ептен се за нигде.
Мажињава ни се дискриминирани. Многу слабо убави работи за нив има, а за девојчиња да не знаеш што попрво да купиш.
Скафандер без ракавици и ногавици помало бројче кај да најдам? Јас имам 62ка ама мн ни е голем па сега сакам 56 со нормална цена оти ке ни биде за месец дена
Стружанка видов имаат објавено. А јас пак земав 74 ка А бебе ми е 4 и пол месеци и тоа ситно. Ќе плива во него А за скафандерче за бебе нели ти е попрактично да е со стапалки и ракавички?
Мајки каде да најдам капче плетено и памучно за новороденче. Гледав на страната на Зара но или се 0-6 или 0-1 година и не знам дали ќе ни бидат точни, за поголеми имам, ми требаат точни за сега зимото.
Друшки,кај можам да најдам убави клот бодиња или блузички,со убав крој и да не се многу обични,по можност бело или црвено и онлајн да е,не сум од Ск....
Вајкики да видиш дали има останато мали бројчиња. Од интернет во Bomida i babyshopp.mk имам видено малечки капчиња.
Бев прееска,тапа....се шарам барам,имаше неколку убави работи ама бројчиња немаше,и зедов суќна со тул и прерамки и барам нешто за со неа,за новогодишна фотосесија
Не поднесуваме ракавички,а ги ставиме одма има плачки сама си ги вади. Ракавички и капче да не видиме. Имам ја скафандер 62ка ама мн ни е голем и плус со ракавици е ама не знаев дека ке бидеме 'склетчики' купен е пред да се роди
Најди стар каков било андроид телефон,инсталирај ја апликацијава https://play.google.com/store/apps/details?id=net.relaxio.babysleep Thank me later Работи со исклучен екран и не ја троши батеријата.
Мајки кај да најдам новогодишни коплетчиња така поубави за сликање за да нарачам? Секаде кај што гледам се за поголеми дечиња мене ми треба 56ка
Krevetcevo ne e bezbedno za bebe, ne e stabilno I mnogu malku ke go koristis zatoa sto bebeto brzo raste.Jas nemam vakvo no so ogled na toa sto e prikazano na slikata. Ako ima vo prodavnica da go vidis I da procenis na lice mesto.
Најдов таму сега да,сега кажувајте хулахопки кај да се бараат салам,без апликации,шљокици и сл. Има во Sara Fashion толку малечки?