Мустела стелатопиа кај да најдам мајки? Маж ми вчера беше во повејке аптеки му рекле имавме порано сега вејќе не..сте купиле ли сега брзо да не ги нема повејке? Користам колекција на мустела па да не мешам со друга крема за лице. Фала
Ти благодарам за мислењето, јас имам дрвено креветче, меѓутоа ова ми се допадна и мислев ќе може да го користам до три месеци...
Свети и проктира звездено небо бело црвено и свири. Има класична музика и плус звуци од природата. Ок е, мојава нешто не го есапи баш, кратко и е интересно и после си тера друго.
Ние да Има класична тивка музика, звуци од природа и светло што рефлектира ѕвездено небо. Моето музиката не ја сака пошто му е многу бавна и тивка ама светлото да хахах
Девојки, нестандардни постелнини за бебешко креветче каде да најдам? Земавме транспортно Sofi од Либерта и сеа не знам каде да најдам убава постелнина? Убаво ми е да биде и украсено со оградици кои знам дека не мора за транспортно, ама од провев ќе штитат барем
Како си сакаш ти, но за транспортно не ти требаат оградици и плус треба да има провев, да циркулира воздух поради превенција од СИДС.
Јас од Вајкики купив убава постечнина и плус плетенка си порачав оградица од fancy baby mk од инстаграм
Мене ми препорачаа од тука за онлајн дека брзо стигнувале: https://www.annifarm.com.mk/en/?pro...atopia&post_type=product&trp-form-language=en
Кај новороденчиња не се ставаат оградици како превенција од сидс. Неканне е многу убаво ама нека е безбедно