Мајки кои ви беа првите играчки и занимации за бебе,на која возраст почна да се занимава и од каде ги набавувавте?
Тропалки, глодалки и подлога со играчки кои висеа, музички прожектор, други музички играчки кои беа спас при облекување после бања. На други не ми текнува
Тропалки и подлога со играчки. Некаде од 2 и пол месеци го ставам на подлогата, а сега на 3 месеци веќе сам си ги држи тропалките и си игра со нив. Ние не сме ги купувале, сите ни се поклони, ама ги има секаде, лококроко, лотус м итн.
Дајте некој предлог за играчка за 5 месечно бебе, музичко или не знам што, таман за под елка ќе ми биде И од каде
Моето многу сакаше и сеуште многу обожава музички играчки, па така синтисајзерче што има различни опции на звуци или меченца со музика има насекаде
https://instagram.com/babyshop.mk?utm_medium=copy_link Девојки барам комплет за прв роденден на оваа страна има нешто што ми се допаѓа ама нема замена нема враќање, па ако може предлог за продавници со убава машка облека
Ние го имавме овој. Убав е, стабилен е доста..Гумиран е од доле и лепи за паркет, не се лизга. Инаку ценава нешто многу му рипнала. Лани август го купивме околу 3000 и нешто ако не сум грешка.Ама 5000 сигурно не беше...