Мамички кажувајте каде да најдам убава цврста пластичка ограда за околу елка, да ја заштитам од моето мајсторче...само го одложувам китењето зошто знам дека само што ќе ја ставам ќе ја падне....или кажете решение што да правам
Кај мене умен е засега Две недели накитена ми е и жива е уште Си ваде по еден лампион , има обиди и за други и за ламбичките , ама одма реагирам и му викам Нее , па и он а врте главата демек не не и не го оставам сам до неа. И не заградувам јас , може поголем е или поумен е , па не ми праве проблеми околу неа , а занимлива му е , ако го држам сака да потфате од неа се.
Абе убаво сакав јас да си ставам елче од 50 цм на шанк и ќе го фати како не, маж ме убеди да купиме елка од 2 метри, интересно ќе му било да си мавнам еден шамар сама треба Ни не ни ништо не успева кај моево..а не е мало, 11 месеци има...на местото каде што е планирана елката имам метална сушара...не знаеш колку пати се беси на неа и ја собира со него и уште си седи чека некој да го одглави...можам да го замислам што ќе и прави на елката...пред некој ден ми дојде дома цел со светки на уста, си лижел лампиони
Леле и ја немам душа од таквата сушара Се е на неа забесен и цела се клати , кога ќе се думне некоа ден квалитетно Ништо ти си на ризик тогаш заградувај а , ако има ефект да не ти ги руше оградите
Не да се клати, и се беси цел таа кутра кај може да крепи бебе од 10кила…јас мислам ни оградите не ќе ми преживеат затоа барам некои поубави,подебели и повисоки, не ко тие што ги ставаат за мода околу елка…ама изгледа тешко ќе најдам
Си најдов и јас од ситник новогодишни шпихозни на силви ама тегет. Сакав црвени, ама имаше едни српски 700 денари, е не ми се даваа толку пари. Па отпосле ми текна за синсеј, може и таму шпихозни новогодишни имало ама немам време да се влечкам натаму
Јас камера имам и мислам дека е подобра опција ако имаш слободен телефон. ------------------------------------------------- Каде можам да најдам "ограда" за на брачен кревет со нестандардни димензии?
Јас гледав на xiaomi една, ми се свиѓа многу. Мислам дека ти имаше од анхоч земено, ама дали има опција за во темница да се гледа убаво? За оградава да прашаш за димензии на фб на Пи-Ки, немам искуство ама ги имам видено.
Jas imam na motorola bebi monitor i sum mnogu zadovolna. Golemo ekrance ima, kamera sto se vrti i nagore i nadole i levo i desno, night vision, opcija da mu zboris, alarm, 10 melodii i 10 kratki prikasni na angliski jazik, snimanje ama nezz kako uste ne sum ja proucila dobro. Isto ima i opcija preku hubble for motorla aplikacija i na telefon da si ja instaliras. I za iphone i za android
Мајки кај можам да најдам некое квалитетно плишано мече, како овие на сликите. За sleep buddy да му биде :/ Гледав енцименци, бебе хоум, локо кроко.. Ама не видов на странициве нешто вака..
И јас го имам ова ама дали една верзија понапред или поназад...кажи ми ги користиш мелодиите? и другите работи? знам дека има милион функционалности ама јас ништо не користам
Има night vision, сѐ се гледа. Ротира горе-долу, лево-десно, можат повеќе уреди истовремено да се поврзат. Се шо ти треба е стабилен вифи. Фала мама за оградата, ќе прашам.
Whisbear Macedonia на инстаграм побарај ги. Мечињата се преслатки. Има и музика да му пуштиш пред спиење Може да си го гушка и да биде закачено на креветче.
Девојки здраво Незнаев каде да пишам,прашам ако не е за тука префрлувајте одма Каде да најдам ,прашам за покани за роденден за девојче ?! И идеи некој ако има да сподели. Фала ви