Mesec dena mi e bebus nisto uste ne sum koristela. Gi imam isprobano samo. Top e, eden od podobrite bebi monitori. Samo go gledam bebus na toa i nisto drugo sega za sega.
Aj cestito na instagram pravat mnogu cool cestitki, prasaj gi sigurno bi ti napravile custom made pokani za rodenden
Тила и ситник (некои со српско, не мкд производство), цената им е од 900-1900 ден на овие две места, во зависност од производител, материјал, краток долг ракав и дебелина на вреќата.
Во технополис. Јас ја имам земено и тоа ја начекав на попуст за 333 денари. Предобро нешто. Таман и малку количина собира ко за бебе и многу брзо е готово.
Јас ја нарачав онлајн од moss.mk и тоа за 200 денари пред 1 месец. Сега барав линк да постирам ама сменет им е сајтот и не можам да најдам, го немаат производов. Знам дека имаат и продавница кај Т.Ц. Мавровка па ако ти е блиску провери.
@Dee*Tee А согласно големината на мрежата треба и тавче такво да имам така? Или мрежата иде со тавче?
Можеш, јас од старт со тоа си готвам и само пасирам со вилушка. Е сеа пример компир знам да сварам само во вода, не сум пробала на пареа, другото речиси се.