Se prilagoduva ama ako mozes zemi so gotvac nekoj poprakticno e. Imam multicooker doma i po lesno e tamu so timer so se da se prai na parea nego so mrezava
Каде има мала плишана играчка со кебеце како за гушкање. Видов во еурофарм чинам 990 денари беа. Некако скапи ми се видоа или толку се?
Да ви кажам ја имам и мутикукер и мрежава и некако поедноставно ми е со мрежава. Побрзо, помалце за миење. Што знам. Ако готвам и друго палам мултикукер ама ако ми е само да обарам нешто на пареа со мрежава ми е наједноставно.
Е шо имаш за миење? Садот кај шо стоело овошјето/зеленчукот. Ја прв поборник за мултикукерот сум, пишман што порано не го купив, а вложивме доста пари за плотна и рерна.
Садот и тенџерето. А ко ке видиш и со мрежата исто имам за миење ај нов ми е, уште не сум навикната ваљда. После и ја ќе го фалам ко тебе
Ne e bas za bebe ama ne znaev kade da prasam...sakam dedo mraz golem sto ke sizi i valjda ispusta nekoj novogodisni zvuci. Jumbo nema ne znam kade da baram
Ангел тренд…само не знам колку би имало останати пошто како алва се продавале…ние имаме средна големина ама золва ми има голем, пее мрда нешто, баш е голем https://www.facebook.com/trend.homecenter/ оди на фб страната, имаат слики