Фалаа ќе ги разгледам сеа .. и балони у втор план се , ако не се успее со ова ако не позадина барем бројката убава и ситна рамка , ааа да ее о мене само но но срце пред време ме стега свекица изрази желба да финансира крштевка и роденден па да и праќам линкови да нарачува со време , една е внука дава Имачка пари
Каде има џампери ама не оние за на каса од врата , туку за на *таван" што се закачуваат Да се мавта на сред соба раце ми опаднаа само сака да скока ако некој има видено у либерта , или онлине дајте линк ..
Дали знаете каде да ја најдам Елса ид Фрозен, ама во плишана, мекана варијанта? Кукла имаме ама тврда е за спиење со неа. Фала ви.
Од таков материјал имам земено од Џамбо со ѕвездички е плаво,има за девојчиња со срциња розево сега донеле и со Мики и Мини
Јас од Џамбо купив базен и си купив од таму и од топчињата 100 топченца. Внатре во базенот му ги ставив и секој ден му е забава
И јас планирам така да направам, само се мислам дали базент или игрална да му купам. Ќе проверам Битола во Џамбо. Фала.
Базенот сметам ти е попрактичен зашто е отворен простор и може и да влага само и да излага. Но, види како ти мислиш дека ќе му е на дете поинтересно. https://www.facebook.com/pikistaracarsijastrumica/ Види и овде имаат доста работи и ефтини. Праќаат по карго јас често нарачувам и сум задоволна.
Еднаш неделно во када ги ставав и потоа бришев со голема крпа. Ги користевме само за дома, надвор сигурно ќе беше почесто.