Да му земеш од оние како калчинки што се плетени, нели не се препорачува обувки додека да прооди. Едит: на вакви мислам
Каде да најдам кондурчиња за бебка 1 година. Нешто вака. Спојлер Незнам дали во Кеги има вака нешто или ако знаете каде да барам кажете @Dee*Tee во секоја продавница за детска облека има едни како чорапчиња се нагоре, а долу со дебела подлога.
Јас повеќе од месец чекам лигавчиња. Кој знае дали ќе стигнат до март. Иначе muppet kids имаат нешто, не баш голем избор ама може ќе ти се допадне Едит: и ktn.mini на инста погледни ги
Сепак нарачав од али многу се евтини кај нас испод 250 не видов ама ќе разгледам фала ти на предлозите
Па и да не стигнат одма понатаму ќе му ги ставаш Март додека да се роди, додека да заличи на човек има време ќе ги дотеруваме
И тоа што викаш Инаку те читав за персонализирани крпи,ќебенца мислам дека ти пишуваше каде можам да нарачам?
Majka ako moze mala pomos. Gi gledav tasnive i mene mi se bendisuvaat. Sakam da naracam no se mislam dali vo forma na torbica ili na rance. Ti koja ja imas i koja ja preporacuvas?