Јас порачав од Пат Пат. Преубави шнолки ,стегачи и трака за коса во многу убави кутии за чување. Дали кај нас во Мк стигаат ако некоја има нарачувано нека каже. Туку ,кажете кај да барам ваква круничка.
Бидејќи незнаев каде да го поставам прашањето па пишувам овде. Што мислат искусните мамички што е по практично и што повеќе се користи дали гнездо или од овие подлоги. Благодарам
Ние имаме и гнездо и таква подлога со играчки ама различна намена имаат. Гнездо за спиење, ова за активност и игра.
Па не можеш баш да ги споредуваш пошо различна намена имаат. Јас гнездо не купив, а пијано џимот ни е една од поискористените работи, така да од мене.
@unearthlysarah @Autumn Love ви благодарам мамички, да да не се доизјаснив знам дека различна намена имаат. За спиење мислев во кревечиња (на гарнитура, спална и релаксатор) а подлогата за кога ќе се будни. За гнездо мислам нема да имам потреба.
Мене за денски дремки во дневна ми врши многу работа гнездото, а навечер заспива во него и со се гнездо го спуштам во креветче. А во релаксатор не се препорачува спиење
Подлогата од 2 и пол мес некаде до кај 4 му беше интересна. Гнездо не сме користеле. И двете не се нешто неопходни.
Јас за релаксаторот мислев дека е беспотребен, ама ептен сум била грешка. Го добив на поклон и ептен го искористивме.
Сега за сега не го сака многу релаксаторот Ќе видиме за понатаму дали ќе се предомисли или ќе си фаќа прашина И на нас ни е гнездото поклон, мислев дека нема да ни треба ама си спие преку ден во него
Gnezdo nemav, a gymot ko gym mnogu i ne go iskoristiv ama zatoa pianoto i e favorit segde go mkneme skoro 10mes e. Drugoto go frliv na podloga poubavo i bese igrackite na gymot bea epten tapa