Од прв ден, во болница со ова ги бањаа. Ама ја сменив со биодерма после, еуцеринот за мене си го користам убаво ми мириса
Dali moze da napravi nekoi neprijatnosti na ocinjata? Kosickata sekako so samponce ke ja mieme, no za na lice mi e mnogu strav osobeno sto bebe mrda epten dodeka go banjam. Do sega veleda koristev i ok bese, no pedijatar mi preporaca ova bidejki ima mn suva koza
Иначе ние и косата со ова ја миеме, немаш потреба од шампон, немој да те плаши дека е маслена купкава воопшто не остава мрсно ни на коса ни на тело
Јас го виткам во ќебенце и така го држам кога го шетам низ дома. Ми олесна, мислев треба да го повивам. А дали знаете за ракавичките, јас му ставав се до сабајле пошто ги става рацете во уста нон стоп. Ама па ми текна дека му се многу нежни прстињата, па викам да не му ги свиткаме несакајки и сега не му ставам. И така ги јаде ракавите па рацете му се заштитени со нив. Мислам. Иначе му беа помодерни.
преносов само што ми кажа ортопедот и за ракавичките исто дека не треба да се користат.. јас имав проблем пошо се гребеше по лице ама и сечам нокти редовно... а сеа и мојата ги става рацете во уста не можам да ја спречам... ракавички не и ставам
Дали има некаде попуст на Веледа козметика? Знам често по некои аптеки ја пуштаат на 20%. Или некаде да ги има сетовите куферче, или кутија? Така се многу поисплатливи
Мајки да не знаете дали и каде можам да најдам навлака/постелнина за душечето малечко што е во корпата од количката? Ваљда убаво објаснив што барам хаха.