Прочитав дека ги најде тие што ги бараше. Има и вo Dream. mk на фб и инста многу убави и плус со опција white noise.
Дајте предлог каде да разгледувам седиште за кола ама да биде 0+. И да не се изгор скапи. Во чарли тетово какви има? И плус имам дилема дали да биде со исофикс или не! Засега колата има можност со исофикс. Или со каиши е попрактично.
Lele ja znaes deka zaboraiv da smenam baterii i go bataliv. Bas ke i staam ke se raduva garant go zaboraila
Па моето е скоро 3 месеци сега почна да се загледува во играчки и му го покажавме на два три пати му задржа кратко внимание.. Ќе видиме за понатака. На нас ни е интересен
Каде да најдам кенгур од оној што се натнува лесно, да можам сама да го облекувам. Имам еден ама прекомплициран со многу каиши. Ептен тешко се облекува. Ми треба за по дома.
Да, има две подесувања- да повторува по тебе, и песнички сам да пее. И кога те повторува и кога пее песнички игра
Секаде кај шо има бебешки работи. Во енци менци гледам почнуваат од 180 па нагоре. Во Пи Ки струмица исто гледав, имаше такви како вц шолја, околе 1 000 ден (втф). Ја земав од локална продавница за играчки едно обично за 100 ден и едно како столче шо се вади тоа канчето за мочки од него за 200 ден. (знам дека уште ни е рано за нокшир, ама да сме спремни )
Дечки Некоја да помогне каде да најдам навлаки за девојче за количка урбан чико? Нашите имаат само зелена, Грчка ми дава на црвено што одговара, ама не разбирам каде точно локациски има , пример пренатал дава дека има, ама која прената? Имаше доле кај Џамбото продавница голема шо држеше чико, таа пренатал ли беше? Имам човек да ми земе, ама незнам да му кажам од каде … @koritsaki @Yowannty вие може ќе помогнете? Едит: Ова најдов: https://prenatal.gr/product/color-pack-red-wave/
Сега проверив во Солун ја има на Цимиски бр. 43 во Prenatal megastore се вика продавницата. А си проверила во Prenatal во Ист гејт?