@kukla21 те читам колку си по хигиената и се мислам кога ќе поторасне малата како ли ќе ја однесеш во игротека со оглед на хигиенските услови што таму ги имаат Опушти се малку, најдобронамерен совет
Не сум за се Ама овие топчињава ми се језиви Уште па и во Авицена ко ќе ги видам во детскиот дел, а болни деца одат, а и здрави си играат
Кај да најдам боди за бебуш да пишува среќен роденден тато - така нешто А можи и мамо пошто и мене ми се ближи роденден
На Инстаграм имаш Мала пажња изработуваат на боди натписи,имаш и во Веро Центар спроти Васидора штанд што изработуваат.
@victoria незнам кај печатат во Прилеп. @ZAHRA фала ги најдов, уште да праќаат по карго супер ќе биди, ќе им пишам.
@orhideea пп имам печатено во ивеко дизајн мислам дека беше..по булевар од кај железничка накај центар пд деснна страна во голема куќа. Јас печатев на нивни блузи..ако им однесеш боди сигурно ќе завршат работа
@Bubce38 @orhideea fala vi mnoguuuuuu Ete @Bubce38 ke te imam na um da mi zemes nekoe parce sledno odenje i onaka sega ne mi se brza fala ti odnapred A kazete mi tie sto imate od mecinjata koj br.da zemam ako bebe mi e 60-65? 68ca ili 74? Konkretno za ova prasuvam. Sakam bar da go nosi i sega i do april da ne go tutkam vo kjebinja samo dole nesto pamucno i ova vrz nego i direkt vo kolicka
Ако ти е склетчија како моево, ниту едно од овие, купи му јакна Моево моментално е сигурно 65-6см, но имам мече од ХМ 62ка уште му е точно и комотно, како што можев да заклучам намерно и се поголеми бидејќи намената им е како ,,скафандер,, имам 62ка други ствари од ХМ кнап па и мали некои му се Така да 68ца купи ако сакаш да му е поточно, 74ка мислам дека ќе биде големо, ама па и доле не е со стапалки, па ќе можеш да подвратиш ако толку виси
Го имаме второто со уши. Ама ни се смали (мало бројче е). И без тоа, внатре е со крзно, тесничко е во ракавите (едвај ги пикавме рачињата), натунтано. Баш како за сега. Не е за на потопло. Дебело е, да знаеш. А многу ми се свиѓаше.
@orhideea Ако не се снајдеш во пп, во бт има доста. Јас тука имам печатено маица но доколку им однесеш боди мислам без проблем ќе испечатат. https://www.facebook.com/KSGrafikaBitola/
Каде да најдам штипка за да ја затворам ќесичката од адаптираното млеко? (ме разбравте се надевам . Имав досега, ама ми се скрши и плус поклон беше и не знам кај се продава.
Најдобри ми се покажале овие штипки до сега за све. Ги имам и тие металните од сликата погоре ама овие се подобри. Ги користам за сите ќесички дали од кутии, житарки и све што е во ќесенце од исхрана за синко. Па и за замрзнување во длабоко. Имаш од овие подолгите и помали штипки. Ако имаш некој или ако идеш во Икеа обавезно земи ќе ти се најдат и за понатака за многу работи. Јас од Икеа ги земав. Може има и тука некоја ако ги видела ќе сподели,таман сум дефицит ми треба да докупам уште неколку.
Фала на инфо. Навистина не сум ги видела, којзнае може и не ми отиш поглед накај нив. Баш утре ќе видам. Фала многу Ете ги имало и кај нас ама не сум ни видела. Ептен се практични и за во длабоко ќеси да се затвараат. Баш ќе докупам, нека се има