Abe i nas ni rece pedijatarot da sedi 3 mes dodatokot ama bebe brzo porasna na pocetokot. Na samoto toa pisuvase nad 61cm dolzina da se izvadi,jas na 58 i go izvadiv mesec i pol dali imase togas ama se glea tesno i bese
Od encimenci na infantino...zemi si vrteleska na baterii, ima dosta na racno navivanje sto mene ne me bendisuva
Како ги вадиш играчкиве? Јас имам друга од тајни лав ама нема посебен некој механизам да ги извадиш и переш или не сум приметила.
Не знам да ти одговорам, ама ме интересира дали претходно ја имате користено и како сте задоволни? Има посебна тема за атопичен дерматит, прашај таму можеби знае некоја мајка.
ја нарачав сабајле од србија да ми ја донесат инаку. Да,со претходното дете ја користев и помогна.Сега со ова бидејќи не ја најдов,во очај земав мустела стелотопија и лом се нсорави.Затоа,си се враќам на адерма.
Јас имам нарачувано. Моето искуство со достава е лошо. Еднаш алиштенца нарачував не ми ги доставија 10 дена и кога им се јавив ми рекоа дека имаат различни бројчиња затоа не ми ги пуштиле, потоа нарачав бањарка, уредно платив достава онлајн исто ја немаше една недела, кога им се јавив ми рекоа дека ме чекале во продавница да ја земам и така беше отидов и се ја земав. Во поглед на квалитет се одлични нема збор ама ете во поглед на он лајн нарачки јас немав среќа. Перницата за доење не би ја менувала никогаш ама подучена од претходните искуства пратив да ми ја купат.
Ја имам лошо искуство , каснеа 1 недела со нарачката си помислив дека нема ни да ја добијам и убаво знам кога нарачав пишуваше три работи во сетот а кога стигна имаше само две и сменето беше онлајн.
Тој сивиот дел треба да се вади ама тенок ми гледа така да не знам дали нешто ќе добиеш. Супер што сте снашле
јас бев таму лично да си купам постелнина, сакав и комплет перничиња, немаа , но ми рекоа ќе ми нарачаат да дојдам во среда, кога дојдов ми рекоа дека ме заборавиле да дојдам во петок, во петокот ми рекоа дека биле готови но не им биле уште донесени да дојдам во понеделник... во понеделникот видов известување на инстаграм дека денес нема да работат им се јавив на телефон и беа такви а да денес не работиме имам болно дете дома.. доообро услуга се на се катастрофа, а работите им се преубави па и уште си купувам од таму, ама дефинитивно се луди
И јас еве чекам две недели да ме известат за вреќичка за спиење која на веб страна им стои дека ја имаат на залиха па дури и на попуст. Среќа знам што мустри се па ги прашав пред да ја платам он лајн дали ја имаат. Секако во меѓувреме си купив вреќичка од бебехоум.
Vakva igracka kade moze da se najde? Andrej kompani nema,loco croco ne e bas vakva mnogu i se poteski dugminjata za bebe... online topolino ja nema.
Ne pee ama ovie dugminjata se stiskaat vrtat a ovie kako jajce se na federi i iskacaat sami celo vreme koa gi stiskas .