Вакво слично со карс имам видено овде https://www.facebook.com/Postelnini-po-naracka-slatki-sonishta-105826298013347/ Ги има и на Инстаграм
Devojki koja kolekcija za novorodence e najdobra i dali treba samo za tusiranje i Mleko za telo ili drugo nesto i koja vitaminska ja koristite
Вчера во офис плус во капитол гледав, има преубави со различни големини и преубав избор на шари. А и цените се одлични, не се скапи.
Користиме Еуцерин маслена купка и млекото за тело. Презадоволна сум, пробав и Веледа и Бејбилов и Бекутан ама нема споредба со Еуцерин
Нема најдобра, најлоша, ќе видиш како ќе му одговара на бебе. Јас со Мустела почнав како најдобра демек, кора и направи на главчето и се испостави дека бебе има атопична кожа, па се префрлив на Биодерма. Витаминска од старт користам оригинална Павловичева, до сега никаков проблем сме немале таму, не би ја мењала за ништо. Ништо друго не ти треба освен тие 3 работи. На почеток не ја ни мачкав јас со млеко, отпосле почнав.
За девојчиња има повеќе избор Како што ти пишале во Офис Плус се супер, имаш и во Просветно Дело убави. Првично земав од Офис Плус, ама кога почнавме сфатив дека ми е малку големко, и после земав од помалите ранчиња на Gabol од ПД и со тоа одиме сега Како и да е од овие две места нема да згрешиш од каде и да земеш, ќе си видиш што големина и дезен ти фаќаат око