Сте виделе ли негде исцели панталонки на кратки, за машко? Да не се тексас. @Чаирчанка имаше објавено такви, ама за женско. Од кај ги зема?
Cevlicki za devojcence, edna godina kaj mozham da najdam? Zara, waikiki, kegi, okaidi ne mi odgovara nishto sho ima
Јас од Окаиди и ги земав овие ама види и во Ваикики видов едни преслатки, Зара исто имаш види им на страната нивна. Секаде по детскиве има, ќе најдеш сигурно
Каде да најдам да купам пруга со вовчиња.... гледам на алиЕкспрес се со помали димензии од вообичаено. Некој ми спомна дека ги имало во Икеа... Дали ја има комплет играчката некаде во Македонија?
Каде можам да најдам убава играчка како пример мече, зајаче, куче... Да е меко, средна големина, без копчиња и било какви додатоци, за да е безбедно за бебе?
Бувчињата од Дормео исто така одговараат на она што го бараш. Ептен се меки, а со нив има и ќебенце. Моето бебе многу го сака бувчето.
Оф топик, ама како го одржаваш? може во машина? ние го имаме неколку месеци ама веќе како изгнасено ни е, сакам да го исперам некако
Женски, приметувам дека синко многу си ја сака сликовницата од просветно дело со звуци што е од животни(папагал, тигар...) Па прашањето ми е, каде може да најдам слична звучна сликовница? Фалаа