Од МИ Шаоми ја зема сопригот, ефтина помеѓу 1300-2000 ден. е, и на повеќе мобилни можеш да инсталираш програм за гледање на вифи работи
Каде да најдам скафандерче ама плишано не толку дебело (волнено) знам дека не е сезона за нив ама ако знаете каде можам да нарачам пуштете линкче ❤️
Јас ова го нарачав, преубаво е, го изнаносе бебе https://muppetkids.com/collections/bebe-mashki/products/сомотни-шпикозни-со-крзно-true-1
Види ваикики имаше намалени по 599 денари ако се останати. Како јагненце бушавки потенки како за сега.
Немаат бројчиња достапни на muppet 0-3 ми треба , мислев поубаво ќе биде времево и ме предомислија околу мене .. Немаше тука кај мене .. бев пред малку
да не ти се мешам, искрено мислам дека нема да ти треба баш класично скафандерче, а и тешко дека ќе најдеш толку мало бројче , јас нарачав од 0-3 ми стигна 62 ка како најмало бројче, веќе има три месеци и пак и е големо... тешко дека ќе искачате првите месец дена освен до педијатар, а за до таму не ти треба, ќе си го покриеш со ќебенце, ппсле ќе стопли. чисто совет како тазе мајка
Истото го мислев и ја додека на гости не дојде сестра ми и ми се смееше у што испланирав да ја изнесам од болница пошто март месец нели и затоа ме замисли ама ваљда ќе си останам на тоа што си испланирав Фала за мислењето
Сакам да испечатам бели бебешки бодиња со натпис па да ми препорачате која страна или фирма можат да го направат тоа
Исто ќе те советувам не ти треба, за од болница до кола и од дома до кола само ќебенце, влегувате во кола и го тргаш ќебето. Јас имам три скафандери од кои еден ми е неколку пати а два ниту еднаш облечени. Ние сме ноември а за крај на март па ич не ти треба
Јас у декември не ја изнесов у скафандер бидејќи надвор имаше 10+°, а не па у март Подебелко ќебенце ќе ти заврши работа, додека почнете да излегувате надвор ќе се стопли
мојата е родена на 9ти декември, беше прилично ладно затоа што дојдоа вечерта да не земат од болница, за неколку чекори до кола ништо не е, во обични памучни шпикозни, капче и горе со кебенце си ја извадивме.