Зашто е водоотпорна, после бришење со крпа, мокри остануваат краевите што е како зашиено со материјал. Од вечер ја перам сабајлето се суви.
@Autumn Love јас имам Ситник оградици и гнездо и не сум задоволна , полнежот внатре што е излегува низ памучните навлаки како топчиња. Инаку вака убави изгледаат ама и не се практични. Види од kikka boo во локо кроко мислам имаше мн се убави гнезда та.
Ти вратија ли? Мене ми вратија одма после 3 минути, и сега им пишав дека стигна, исто одма ми одговорија. Ми оставија впечаток дека се многу услужливи. И тепихчето е супер, огромно, може и ја да се валкам по него.
https://m.facebook.com/lotusmtoystore/?tsid=0.3314289208175045&source=result Едит: можеби не ти одговориле ако си им пишала вон работно време.
Не знаев мама, убо што пиша искуство. Го немам јас ама во план ми беше за земање едно време, значи арно што не сум го зела.
Мами, Ми предложија две проодувалки за подарок, треба да се решам за една. Едната е пластична, другата е дрвена. Не сум многу фан на пластика низ дома ама па не знам дали дрвената ќе и буди интерес. Што предлагате?
Во џамбо има, околу 150-200 ден пакетче. Си ги сечиш во големина шо ти одговара и ги составуваш. Вакви се https://www.e-jumbo.gr/eidi-apothik...fko-me-diachoristiko-10x40-cm-4tmch._1530027/ @LazaLaza јас секогаш дрвена би одбрала, ама вкус е во прашање.
Имам вакви ама ич не се практични некако се изместуваат и не пасуваат пасент во фиоките, не се практични барем за мене ич, ти благодарам на сугестија мила
Провери дали им е стигната пораката (кругчето дали е обоено). Од кај мене никако не им стигаа пораките, им пишав од кај мајка ми, веднаш им стига... Некоја грешка се јавува на фб . Пробај од друг профил.
Jas iam plasticna doma i ja cuvam u kos poso bebe ja diga celata od sto e lesna i strav mi e deka ke i se prevrti ako ja ostaam da se butka na nea. Inace regular stoi kleci si igra so tie napred igrackite
Јас добив пластична за подарок. Не сум фан за вакви проодувалки, ама ја монтиравме да си поигра , ја преврте и ја спакувавме.. уште од тоа да ја пазам.. а секако поинтересно и е се околу отколку играчките