бејби центар, јас купив два пара клот бели и нежно розево за 500 ден на попуст е сеа не знам за какво бебе ти се, машко женско и не знам дали имаат уште
Женски каде може да најдам првоаприлска маска за бебе? И идеа како да го маскирам, ептен ми е мерак бидејќи прв маскенбал а мама ич не е креативна Бев во џамбо, за машко ништо немаше
јас планирам да си ја облечам и само за дома, мерак ми е само исто не знам кај да барам костимче за толку мало бебе, ќе идам до џамбо денес, ако имате предлози поискусни мами пишувајте
Мене ми доаѓа идеа за кутија со пуканки. Би исекла картон па со врвчиња да му го врзам преку рамена за кутија или би купила бело боди па со маркери за текстил ќе го обојам торзото како кутија (второво ми е посигурна варијанта). И на глава бело капче со залепени пуканки со силиконски пиштол . Ама ќе почнам со работа и кој знае дали ќе успеам да реализирам. Само си фантазирам. Еве и некои др идеи што се лесни за правење дома а се доста интересни.
За бебе девојче во џамбо имаше розев тул за доле, и горе со боденце и ете принцеза За бебе момче најдов и јас во картерс да, имаше пожарникар и џуџе ама беа прескапи за еднаш да му ги облечам @Sofi.ja @Bubi*2 фала ви на идеите, е вакви мајки креативки обожавам штета јас па имагинација ич Инаку би требало на плоштад да носат дечиња, јас планирам да го прошетам низ плоштад, парк, па на крај краишта и за дома да е мерак ми е
Mamicki, kade mozam da go najdam albumot zivotonsko carstvo ? Imame mnogu cokoladca pa da si gi zalepime slikickite
Види на фб VIP-KIDS-Butel или страна на фб Луна- Направено со љубов. Прават фустанчиња по желба и мерка како сакаш такво, плус не се скапи.
Go imam istoto ama ne sum zadovolna, noktarce zlatno si e lepota! Ova za prvite meseci e portokalovoto krugce i tolku se nezni nivnite noktinja shto kako brusalica koga vrti toa krugceto iako poleka i nezno ednostavno gi krsi noktinjata gi seche do zivec shto se vika...ne zaplakala do sega, ne ja bolelo ama nekako jas se prepotuvam oti ako fatis nezgoden agol go pravi parce nokteto neznam ili jas neznam da go koristam ili stvarno ne e toa toa.
Оф.. а таман мислев дека е добра работа.. мојов и кога спие не можам да му ги средам ноктињата, пред некој ден ми мрдна и кожичката му ја фатив се утепа од плачење и он и јас.