А користиш ноктарче или ножички? Мене со ножички ми се нема случено до сега никаков промашај, колку и да мрда мислам дека не можеш да го штипнеш.
Еве маски нешто бебешко колку да се рече.. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1116929815749714&id=100022981186994
Ќе може ли некој да ми помогне, дали има некаде некоја продавница (може и со нарачка онлајн) каде што продаваат персонализирани бебешки работи? Ви благодарам многу.
Foryourbabymk се пишани на инстаграм.Прават постелнини ,шпикозну теписи,пердиња имаат да си одбереш дезен и име
Dali imate poracano od Georgekids.mk na insta? Me interesira za spikoznite, dali goleminite se standard ili treba da se poracvat pogolemi.. Matrijalot dali e OK?
Редовна муштерија here Види, ако бебе ти е стандарт нарачувај си така. Јас имам три сета нарачано за 3-6 и искрено сите беа со различна должина. Дури и дискутиравме со девојчето зашто така ама дали моделот е во прашање не знам. Ама таман ми дојде, најкусите ги носеше после трети месец, и уште го доносуваме а другите ќе ги почнеме од нареден месец. Иначе за квалитет солиден, памук мек и растеглив. И бодињата се одлични.
Fala mnogu za brzoto info. Bas Sega ke pisam mnogu mi se ubavi dezenite, se nadevam ke se pogodat. A dali se premnogu tanki vo matrijalot?
Пааа некако исто како пижамките од Силви стајл или Стружанка, ако користиш, најблиску до тоа ми се. За овој пролет период мислам дека се таман.
Мајки, да не сте сретнале некаде капче или венче со ушиња од зајаче? Или комплет костимче зајаче за бебе?
Да не знаете каде можам да најдам вакви големи калапи за коцки мраз. За замрзнување мевце за бебуш. Да не се од Али за побрзо ми требаат.
@Bubi*2 Па ако не најдеш баш за мраз, можеш во силиконски модли за колачи, такви имаш барем различни големини. Јас инаку замрзнував во мали теглички.
Спремам теглички сега ама немам доволна количина. Вишакот мевце за манџичка ќе оди овојпат . А за модли не ми текна, фала ти
Дали знаете каде да најдам хулахопки за новороденче? Се што видов беше над 6 месеци.. Нигде немаше залиха на помалечки