Мајки дали можеби знаете каде можам да најдам вакво слично фустанче? Касно е за во Луна да ми го сошијат, кнап сме со време Ви благодарам
Мами каде и какви има јакнички вака за пролет 6-9 м за девојче. Ако имате слика некоја. Незнам шо да барам
Каде да најдам некој поефтин чадор за количка? Овие на макси кози за мојата количка прецените некако ми се, поскапи од обичен чадор Или па идеа како да не му иде сонце на бебе на секое вртење на сонце крева паника
Најефтина варијанта е од Дм како шаторче. Од рачките со тоа горе се спојува. Леле незнам да објаснам, ако знае некоја мајка за што зборувам нека сподели слика. Лани јас на форумов го видов некој го сподели.
Здраво. Дали некоја членка може да ме упати од каде да купам пролетно памучно скафандерче за прошетки? Бидејќи ми е страв да не му биде ладно на бебушот, 3 недели сме.
Мислам дека нема да ти треба скафандерче, подобро облечи го слоевито и покриј го со памучно ќебенце по потреба.
Мајки каде да најдам фармерчиња со прерамки за машко? Во окаиди бев ама немаше бројче а преслатки беа