Snolki za bebe? Kupiv standard snolka od dm ama dur ja zakopcam mi bega i na kraj se kube. Ima li negde ko stipcinja ama so materijal oblozeni
Окаиди. Сега барав нешто за бебе и видов дека имаат и шнолки. Види ги на веб страната (во делот додатоци), можеби има нешто како што бараш.
Kеги шус , Кеги Колев , нешто да видиш ама и таму околу 1300. И во овие види пристапни цени се Мат стар , Дон Андон , Wenice
Сандали лани во ОВС му земав за 750ден. Модел како на ипанема. Само немаат големи бр, до кај 22-23мислам
Жени ај хелп Каде да најдам убава дрвена едукативна масичка? Може и пластична, ама да е квалитетна пластика и интересна не ко оние и локо кроко
Ние не одиме во градинка ама топлинки зедовме од Енци менци, од Чико, беа намалени од 1700 на 550 и криво ми е што не зедов уште некој пар
И јас прво земав Чико ама беа многу меки и почна лошо да гази и земав Кеги околу глуждот имаат поцврста кожна обвивка и му ја држи ногата право и веќе втор пар купивме
Јас му купувам од Ваикики онакви како чорапи. Обични топлинки не трпи, а и не сакам цел ден во обувки да е, вака и топло и комотно.