Каде би можела онлајн да купам пролетна јакна за бебе 3-6 месеци? Се што наоѓам се за поголеми бебиња, освен Зара само еден модел тексас јакничка. Ако сте забележале на некоја страна Ве молам посочете ми. Фала многу однапред
https://www.wenice.mk/Product/ProductDetails?productId=ma14600 Јас оваа ја имав за син ми есента, таква е тенка и баш си ја износи. А ако ти е за девојче гледам на странава имаат два модели такви тенки 3-6.
Дали кај нас се продава Радосница од 0 до 6 години? Таа што ја имам е за до 1 година, а има уште многу да се запишува и после 1 година
Мами вигантол знам дека нема кај нас. Од бугарија, србија...од каде нарачувате? Има некој по кој би нарачала?
Прашај во групата Соба за доење и АД на фб (или пребарај на лупата во таа група). Има жени кои ги носат од Бугарија, можеш да нарачаш од некоја.
Waikiki извадија летна гардероба? @MissWitch Видов пред некое време ленени во Waikiki и Зара ама со руска не. Не знам ни дали има од лен, лесен е материјалот.
Сте виделе негде вакви обувки? Да не е зара, оти ми се скапи, ми требаат само за сликање, не за одење.
Ако си во ск да видиш во вајкики може да има нешто слично летно. Јас вакви земав околу 350 ама не се ич практични За машки не гледав