А стабилна е кога се исправа бебе? Имам транспортно креветче ама некако тесно е да ја пикнам и оставам таму
Пред некој ден видов продавница за играчки и балони до новата Делиција, Toy story така некако се викаше.
Каде изработуваат рамки место внатре да има слика туку да има кога е родено бебето, тежина, должина што пишува? Нешто слично на тоа. Гледав на една страна ама заборавив која беше.
Епа ете Мене ми го поклони братучетка ми, тоа на сликата е моето. Мислам рече околу 800 денари коштало
еве го, можам да кажам декае добро 1,30х1,30 е малку гломазно цела дневна ја зафаќа маана е што доле нема ништо ама со јорганчиња го средивме и доставата е брза вчера нарачано денес стигна
Јас коцки од доле ставив пошто моево иде директ кај работ од коцките и ги шмука а мене ми е некако шубе да ги става у уста
Искрено скапи се секаде а не вредат за толку пари. Јас од Пинтерест си спуштив вакви слики, си ги пополнав податоците и си ја ставив во рамка. Сигурно и овие што продаваат истото го прават.
Чим имаш транспортно не давај пари за џабе и така нее долго трајно. Сосем доволно и е транспортното, нее тесно отвори го патентот и ќе си влага и излага.
Девојки, облека помала од 50ки се наоѓа некаде во државата? Или некоја страна од кај може да се нарача?