Ух не знам да ти кажам, не сум порачувала онлајн, некоја друга членка ако има искуство или пиши им прашај ги директно..
Јас имам прематурче, лани кога ми требаа најмали најдов во ваикики, земав 50ки и имаше неколку што иако беа 50ки помали беа. И тие и беа малку големи до 1 месец, ама завршија работа. Со нормални цени се и одличен квалитет. Зависи колкаво е бебето, ама мислам помали не ти требаат. Тешко беше и мали пелени да се најдат, само во дм XS од babylove наоѓав толку мали..
Дали сте виделе негде стварно убави кондури за машко и да не се тегет? Не знам дали е до мене ама ништо никако да бендисам а ни требаат за роденден
Јас сама си ги правам и секаде каде што одам за новороденче носам на подарок Симнеш темплејт од гугле, испринташ во боја 15 ден, купиш рамка 150 ден од прилика и за нецели 200 ден имаш супер спомен.
Имам такви глодалки, сакам тропалка со глодалка заедно, ги имаше во бебе хоме, лавче тропалка а гривата направена од силикон за да може да ја глода бебето, сега ги нема за жал а баш сакав таква да му купам
Imam slicno pile od jumbo,bebe se glodase osven silikonot. Isto vidi tea colors imaat fischerprice igracki