По 2 обично вајкики и зара моментлно што ми текнува, најмногу избор ваљда вајкики. Едит: во вајкики има со стапалца во зара мислам хеланчиња се.
Девојки може ли некој предлог од каде да купам ташна/ранче за новороденче? Ми искачаат на фб. што продаваат ама некако не ми се допаѓаат. енци менци, бебехоме бев не ми фати око ништо посебно. На страната на Зара не ми се допадна ништо исто на страната на Окаиди гледав таму па не видов.
Онакви за пелени или детско ранче? Од тие за пелени претежно торби има убави во momandbabe, а мислам и tuctuc имаше интересни кога гледав, зависи и колку пари ти се даваат и бебецентар исто види они на фрион имаат.
Да за пелени и тракатанци некои. Баш сега ми искочи реклама на baby centar има една што ми фати око а за tuctuc и momandbaby ич не ми текна. Баш сега ќе прочепкам фала ти
Па кожна е. А дали е од вистинска не знам. Не навлагав толку пошто многу ми се свиѓаше. И кремот беше многу добра
Ја најдов да да кремот е супер. Не е кожа, ама тоа ми се допаѓа плус зошто сум против употреба на кожа До сега најмногу ми се допадна.
Во бебе хоум има муслински, топ за летово. Инаку има вреќи со преубави дезени во тила, поевтини а исто така квалитетни јас земав од ситник.
Ваикики во сити мол немаше, прашав да проверат за друг дуќан рече дека од 1 година им биле немало мали