Мами кај да најдам чадорче за количката? Бев во крш рекоа нема да одговарало за нашата бебето тито имам количка. Видов енци менци дека има ама 2300 денари а не знам дали ќе одговара. Да знаете каде има и нешто поевтино по можност. Некако 2000 за чадорче многу е или толку се сите!?
Не знам дали би ти помогнало, и јас барав чадорче и тука ми препорачаа едно од ДМ што држи сенка, до сега ми се погоди супер
Е вакво нешто барам, а може и само сталак за закачалки. Веќе не не собира по плакари. Па сакам на закачалки на бебушка да и ги ставам алиштенцата
Видов во Џамбо 1000 денари беше. Има и во Jysk ама поскапа е. Каде да најдам убава подлога за сликање со месеци?
Имам купено од Џамбо и од Андреј компани. Не се сеќавам колку точно, ама сигурно беа помалку од 1000 денари до кај 500-600 така нешто.
Еве ми излегоа на реклама па може ќе ти заврши работа.. П.С. Сум имала од јиск и од џамбо и пд фб страни и дефинитивно јиск најиздржливи ми се покажаа, другиве ако им стаиш малце поише тежина одма се кривеа..
Каде да најдам тенки летни вреќи? Во Стружанка сеуште немале донесено, во Тила таа е дебела, во Ситник немаше бројче.
Ааа убави овие. Фала мама. За сега сакам за бебе. Па и ние ќе ги користиме Е сегае фаќаат малку прашина алиштата ама тоа е.
Ми искочи реклама во Локо Кроко на попуст нешто беше ама црна ако се сеќавам добро. Инаку јас ги контактирав на инста дечкиве ама изгледа нешто не се активни или не работат повеќе. Па дали некој знае од каде може најдам нешто вакво или слично.
Мајки кај да најдам топлинки за во градинка? Ама да не се кеги Мислам не ми рекоа да носиме ама гледам сите деца имаат