@sofi2107 и јас отидов да земам ама за моето бебе ќе бидат големи .Реков да ти сликнам да ги видиш.Можеби на некоја мајка ќе и одговараат Има во Џамбо јас мојата ја купив во Бебето спроти Полициска Станица Бит Пазар имам постирано слика на Последно што купивте за бебето
Кој броеви се и ова е во Топанско во Рамсторот? Каде поточно е да не бил мојов во некој друг Рамстор, поима неам колку Рамстори има натаму. Беше мм и само биле остаени мали бројчиња немало поголеми ми кажа. Е сеа маж ко маж да не невидел незнам. Па и во Капитол бил и таму мали бројчиња. После му реков да иде до Ново Лисиче и до Центар ќе го рашетам ама мора да ми најде. Ептен ми се допаѓаат последните две од сликите. Фала што ти текна да сликаш
Срцка бројчињата не ги видов дека сите беа големи па мислам дека до 1 година дете може во вреќава да влезе,големи се.Да во Рамстор во Топанско.
Извинете што ви се убацувам. Од врекичките имате на тобако 2 во рамсторт со сигурност,ако нема во корпите побарајте некој од шефовите ќе ви качи. Има и многу убави бањарчиња по 399 ден.
Дали знаете каде може да се најде креветче како на линков: https://goo.gl/images/XWBk6U Го има кај нас?
Мора да и се заблагодарам на @monik55 за информацијата. Прееска бев и купив за синко вреќичка од рамсторот кај тобако 2 Има во кидо во аеродром.
Има во кидо во аеродром.[/QUOTE] @Ano Каде се наоѓа Кидо? Сеуште не сум во тек со бебешките продавници, сега ги учам. :?
@Ano Каде се наоѓа Кидо? Сеуште не сум во тек со бебешките продавници, сега ги учам. :?[/QUOTE] Кај тобако два, ако знаеш каде е рамсторот, во истите згради. Истиот е со бебе хоум во сити мол, сма овде има повеќе изложени производи за да видиш.
Кај тобако два, ако знаеш каде е рамсторот, во истите згради. Истиот е со бебе хоум во сити мол, сма овде има повеќе изложени производи за да видиш.[/QUOTE] Фала ти многу! Ќе се снајдам, ќе го најдам.
Вакво имаш во Бебе Хом но скапички се реално ...а е не искористено за на подолг период...Дури и е поскапичко од солидно дрвено креветче Види си разгледај си
Izvini, spored mene ovaa "pernica" e totalno nepotrebna. Bebe ako ne moze samo da sedi pod agol od 90° ne ni smees da go ostavas taka bidejki ne mu e spremno teloto i mozes da mu napravis problemi.
Да, навистина се скапи, ги видов викендов. Мислев дека се поевтини, некаде до 3000-4000 ден, а и помалку простор зафаќаат, за до спална до 1 година. Не сакам да го оставам бебето само во соба во текот на ноќта. Најверојатно ќе отпадне од планот за купивање . Фала ви на сите за споделените информации.
Кај да барам во ск убаво ,меко, квалитетно ќебенце. Ама не од најмалите бебешки ,оти тие ни се мали .