Вчера купив исти вакви само плави во еден малски бутик. 540 денари на алкалоид, материјал како дупла тетра, 90цм е.
Едноделни машки купачи со ув заштита, ама да не се милион денари Лани од ваикики зедов за некои 800-900 денари, годинава само дводелни има (во Битола, не знам како е низ другите градови).
Каде можам да најдам обично корито за бањање (без термометар и вага) ама да е обавезно со постоље и да не е 100 евра
Нашето е обично корито со сензори за ладна, топла и жешка вода и постолје шо одеше башка од кадичката. Сѐ заедно околу 800-1000 ден не фати. Едит: сега гледам дека го нема постолјето во енци менци. Ѕирни овде, држат многу од производите од енци менци. https://www.facebook.com/MiniMeBabyStore/
Во локо кроко има евтини, јас имам само корито најобично со испуст и беше 700 денари. Е сеа после 2 месеца отидовме да купиме исто такво за бебето на брат му на мм, само побаравме и постоље за истото. По 2 месеца постољето се скрши дури го бањаа бебето, среќа го фатиле за раце да не падне со се корито и шипки. Испадна некомпатибилно ни продале кога сме купувале, тоа корито одговарало со друго постоље. Ако купуваш да припазиш на ова.
Abe za postolje nie koristime masickata od terasa,metalna e i se sklapa pa stoi potprena do sledno banjanje ne mora da e specijalno postole. Jas si zemav kada sto se sklapa i bese malce poskapa ama masata mi e pobezbedna nekakko od postolje,eve 13mes e use taka ja banjame
Mi se davaat ama ne za vakvi na banz nekako ic ne mi ide da oblakam dete u dugacki,sekako so faktor ke e mackano i vo najzeskoto doma. Imase vo mothercare ubavi glupa lani ne zemav pred zatvaranje. Sea zara ke gleam
Шо знам, мене па ко најзаштитено ми се гледа така. Лани такви му облекував и годинава така планирам. Како што е бел, ептен ми е страв.