Каде можам да најдам некое шаторче како за бебе за на плажа со УВ заштита? ако воопшто постои нешто такво? Немора да е ептен мало, ако можам и базенче внатре да пикнам
Каде да најдам подлога за играње некои штосни коцки или како онаа во нама (што ја нема на залиха) ? Да се брише со крпа, имам голем платнен бејби џим ама не можам да ја исперам миризбата од повраќано а неизбежно е кога е на стомак. Ако одите во Грција на одмор пројди во мустакос од таму земав, ете сеа ми е криво и коцки што не си купив. Ама постои, може има и кај нас.
https://www.libertabebecentar.mk/igrachki-2/podlogi-za-igranje/kinderkraft-luno-yellow Минатата недела ги земавме овие, супер се, екстра големи дури и еден дел за на тераса еден дел за дома. Дебели, супер бои, се бришат, не мирисаат.
Znaete kaj mozam da najdam ili da naracam online za decata za na more sto se kako corapi ama odozdola kako guma sto se za vlez vo more i za topliot pesok? ne se sekjavam kaj sum videl porano? edno za 3 god drugoto 8 god?
Има ли некој искуство со кадичката/столче на Chico? Неможам веќе наведната да го бањам малиот, кичма ми отпадна. Или нешто слично да ми предложите, поефтинко Туш кабината ни е стандард, а несакам во дневна да влечкам се.
, Mom's Дали некаде имате видено муслин шпикозни и дали мислите дека би биле пријатни за спиење навечер?
Јас ја имам рачната пумпа на чико и ми е најискористена работа. Во бебе хоум има муслински вреќа за спиење.
Дебела е таа од Bebehome, полнета е. Ми рекоа дека би требало да добијат без полнење ама не знам кога.
Ромпери памучни со кратко ракавче кај да најдам? И з спиење исто Ваикики не најдов. Како се движат цените?
Јас ромпери најприступачни а убави најдов во бејби шоп Бомида на фб и инстаграм, имаат обично акција 3 за 900 или 1000 ден. Истите сум ги гледала по други продавници 500-600 ден се едни само
Знае ли некој каде има од тие "столчињата" за бњбушки што се со дупки за нозете? Ваљда ќе ме свати некој, ги гледав а не знам каде....