Lugenca, kade da najdam vo sk, dimeni bombi, neznam kako poinaku da gi narecam, za Gender reveal? Fala
Хари компани, на пластичарска се наоѓаат. Само некогаш се ограничени со бои јас кога барав имаше само црвена, најдобро ѕвони распрашај се
Вакви оградици има некаде и дали сте користеле дали се стабилни, сакам поголем простор да оградам некоја идеја?
Мајки, за една недела одиме на одмор. Синко има 5 месеци а мајка има мерак за оние чамчиња, гуми и сл. работи.. Има некое соодветно за таа возраст да ми предложите?
Знам тоааа, мислев да не има некои како душече, да го легнам од пусти мерак мајка, сака да купи нешто, а знам нема да ми користи сега
Можеш да му земеш од оние гуми за бебиња што надолу имаат како дел што виси (како кај дубаците). Сега ќе побарам слика, ќе ти пуштам од мојата гума Овие се многу убави, дека баш надолу оди и бебе се потпира нанапред (а неможе да се преврти, ниту да пропадне). Како во кенгурче му доаѓа да седи. Мојава женска тогаш 8,9м беше до душа... Но пази, немој да земеш ваква со X седиште. Овие не се како тие горе...
Ти благодарам многууу... во ова изгледа баш како во кенгурче, би требало да е комотно, секако утре сум на ортопед па и ќе го прашам да се осигурам.. Да не си правам "бајрам" со паметов