Jas imav igralna od nama epten mi se pogodi otkako pocna da se vrti od stomak na grb i obratno dur proode ja koristevme. Vidi kaj niv dali ja imaat
Моето на одмор ќе наполни 7, сеуште не седи, ама решив да го пробам со ова во вода https://lococroco.com/чамец-детски Ми се допадна тоа што им стреа Ќе видиме колку ќе се искористи
Се јавува Ивана на главна каса . Јас на @IRBBB базенчето го земав од Крш од Капитол. Ама некни баш гледав и во Рамстор имаат донесено. И знам дека има и во Атлантик комерц и на страната на Локо кроко има нешто избор за водни реквизити.
Се спушта седиштето? На сликиве не гледам таква опција, а важно ми е оти си прај синче една дремка во возење.
Да се спушта ,е сега знаеш не е удобно како во количка ко ќе заспие ама за кратка дремка може да заврши работа,исто е плус што тркалата му се полна гума не се дуваат Еве едно видео да видиш подобро што е како е
Знам дека има соодветни теми, ама оваа е поактивна. Каде да најдам душек за детско креветче со нестандардни димензии, по мерка? Фала!
Бевме на ортопед и ми кажаа дека веќе може да ја ставам да седи на агол од 45°, ама јас немам релаксатор, па протпоставувам има некои како перници да можам да ја потпирам така кога е будна.
Ставај ја во количка на 45 степени. Не мора цело време да биде седната, треба време да поминува на под и на меше. Прошетките во количка мислам дека се доволно време за седење. Можеш и во скут да ја држиш да седе на 45.
Аха. Значи секој различно кажува. Нашиов ни рече на перници да не го ставаме, туку се природно да си одело.
И мене ортопедот ми кажа да не ги потпирам со перници за седење, туку само во количка дека можам да ги возам под агол од 45 степени и ми дозволи исто во скут на 45 така што би се подигале и сами да вежбаат.