Каде да барам фустанче за 1 роденден, ама да не е со тулови и тракатанци. Од продавница, не он лајн. И некоја сликичка ако имате шо сте купиле.
Од мапед имам порачувано и се ми било како што е прикажано на сликите, само со бројчиња се чудни многу им се мали калапите. Ако носи пр. од 6/9 треба да земеш од 9/12 зависи и од детето дали е ситно или покрупно.
Дали тие мерки што им се во табелата се веродостојни? Оти јас ко што го измерив бебето како за 6-9 одговара, а мислам да земам 9-12, за да не заменувам после..
Препорачајте ми добар бејби фон, за од една во друга соба ми е, не мора да има не знам колку досег. Битно ми е да регистрира и мали шумови, пошто моево си се буди и си ќути, а се врти низ кревет и тек после 5-10 минути (откако е скроз буден) почнува да вреска Доста мама си легнуваше заедно со него со петлите и дежура у спална да не се разбуди
https://www.instagram.com/p/Ccy6buDBZtw/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Јас ова го земав, најефтино и најфина варијанта. Јас на тераса си ја гледам, а мрдне таму сум. Има супер карактеристики.
@Jordanovska-K и јас има ваква некоја од пазар3 ја порачавме за нешто друго и кога гледавме бејби фон ни текна па ја монтиравме. И попрактична ми е, освен што на одмор не би ја мкнела пошто не знам каков интернет би имало. И нема потреба да дежураш и да се размрда и да викне да се разбуди тогаш ќе го успиваш.
Каде да најдам од плетенките оградици за креветче, дали во Стружанка има или каде на друго место? Имам од креветчињата но за напред кај летвички те ми треба пониско а заштитено, дека ептен ми се вртат во креветче, да можам да ги гледам а и да спречам заглавување....
Здраво, сакам да купам игрална за бебе, ама да не е поткрената на ногалки... нешто слично како оваа: https://www.facebook.com/NajmaliNaj...inja-po-ekstra-cena-od-1400-/2683072741928122 Ама не можам баш да најдам некоја убава. Имате некој предлог?
Ако мислиш на оградица плетенка, последно видов во Машнички за деца побарај ги на Инстаграм (masnicki za deca).
Каде има куќичка за во двор ама да е со прифатлива цена? Вака што гледав на Тополино има.. Дали некој земал од пластичарска како се движат цените?
Мами чевличиња ми требаат бели за роденденката моја, каде да барам? Рано и е за одење така да отпаѓаат цицибан и слични....