Ние имаме вакво. Купено од Карамел на бит пазар. Поголемо и подебело е од обичните. Па поради тоа и не го користиме.
Памук Пале има многу мекани ќебенца. Се водат како детски не бебешки. Синтетички се ама мекани. Само што сите се шарени. Продавницата е во Беверли.
Памук Пале има сега и во Ново Лисиче т.е. Реонски центар Аеродром. Во зградата кај Горење на другиот крај.
Од Caramel продавницата во Косово, тука мислам дека ги нема:/ Иначе да полнето е со семки од цреша и се загрева тоа кесенцето со семки и тоа го топли и масира мешето
ццццццццццццццццццццц ај сега Косово. Кога видов Карамел ми светнаа очите, реков ќе го терам мм па што сака нека биде. Тоа малку подалеку Сакав да кажам цреша ама ај да не згрешам. Ништо дај боже што помалку да го користите, ама ако веќе мора барем ќе имате најубаво термофорче перниче
Јас се кладам дека го има и кај нас перничево против грчеви само треба да поабарате низ такви маалски продавнички, а штом е турско производство го има некаде низ дуќаните на Битпазар. Зарем Косово е поголем пазар од нашиот? Инаку и по аптеки има термофорчиња бебешки на друг принцип што работат, со една течност што се загрева, во форма на мече, слонче...Не сте ги виделе? @Вереничка
Имаме такво со паричка ние Ова е многу штосно, а семките од цреша долго време ја задржуваат топлината и се идеални за малите стомачиња. Не сум го видела досега, ни онлајн ни по продавници.
Има и тенки памучни ,а има и малку подебели како тенко јорганче . Мајки ќе ги маскирате ли вашите бебушки за 1 Април ,и кажете ми знае ли некој каде се продаваат маски за бебиња до 1 година ?
Да ќе маскирам. Маската ќе му биде БЕБЕ се шалам.. Првин мислев во крзненото скафандерче, па да биде мече, но моево склетчија, па не му го облакам ич веќе. Блиска му донесе шпикозни Супермен па изгледа тоа ќе биде Инаку во Елва има интересно комплетче/шпикозни за Супермен со крила, баш е штосно На нет гледам има маски во ХМ, кај нас не знам не сум видела, ниту па гледала, Џамбо има, но ми стои дека се како за поголеми дечиња. Но биди креативна, не мораш да купуваш, мислам девојче имаш па комплетчиња како бубамара, пчелка, пеперутка имаш еден куп, крила, венчиња од Џамбо и ете ти маска
Емка и моето е машко Така да неможам многу да импровизирам освен да го маскирам во женско Ќе го видам баш комплетчето во Елва ,во џамбо се за поголеми деца баш ги гледав и јас .
Извини се мислев дека имаш девојче Морнар, има морнарски комплетчиња и капи еден куп. Мики маус, комплетче од Елва, уши имаш Џамбо. Зајче, има уши Џамбо и со зајчиња облеки. Бетмен било тоа од Елва.. Спојлер: Бетмен За женски повеќе идеи ми текнуваат