Мајки дали некоја има порачано/ купено кенгур од Пи Ки бебе маркет, кој и како сте задоволни? Или па предложете ми некои други да е поефтин бидејќи два ни требаат а и не знаеме колку ќе ги крстиме
Јас ве зедов тој од енци менци сега што е на акција , денес ни стигна го пробавме дома стабилен изгледа.
Не знам дали имам прашано од што сум Подлога за бебиња, оние со месеци за фоткање? Првиот месец го пропуштив, бебе ИЧ не беше у муд за сликање, се надевам вториот месец ќе успееме.
Апдејт за пиклеровиот триаголник, стигна. Според татко ми ич не е квалитетно, некои "скалички" се како напукнати, лош материјал, лоша изработка. Не делува безбедно, може да падне, да си забоде нога, рака во дупките... И како бонус, бебе не го бендиса... Го изгледа од сите страни и толку. Не сака да си игра со него, сега за сега. Не ви го препорачувам.
Фала ќе си барам друго. Освен во поглед на изработката, мислам дека ќе го заинтересира понатака, малечки се уште, да не се разочаруваш да не ти е мака. @Калатеа подлоги на мупеткидс да видиш, ко да ми излегуваа по реклами.
Девојки, Ве молам каде да најдам вакво капче за моето бебенце за излегување од болница? Благодарам однапред
Дали само кжјас неможам да се снајдам во Ваикики, се некако ми е хаос, ќе пробам денес во Еаст Гате во тој да видам. А може ли да ми кажете страни кои носат од Х&М? Јас имав луѓе од словенија и америка што доаѓаа, ама немаше бројче во нивите Х&М.
јас имам нарачувано од овде, иначе и ја не можам да се снајдам во ваикики, не си само ти, во тој во ист гејт па ништо нема
Мајки, кажете ми некој проверен бутик или онлајн страна каде што можам да нарачам облека за прв роденден за момче? Секаде каде што гледам во бутиците за деца има само летни секојдневни комплети.
Хелп. Ми се појави пред некој ден на фб ваква мрежа за прозор, ама не сум направила скриншот да видам од која страна е. Дали некој видел или знае каде можам да најдам.
Јас ја гледав истата ама највеќе ме разочара што цела прашина ја собира од надвор. Во потрага сум по нешто слично.
Фала. Имавме ние од они што се лепат од внатре, ама тогаш прозорот е врзан и не може да се отвара, па се одлепуваа. Незнам што е попаметно, ама ова валјда може да се пикне во машина.
Значи да ги пробам пред да купам. Ај и онака ке оди мм да мести кровни таму, па ќе проба на лице место. Благодарам што ми кажа да знам да проверам.