Еве го фустанчето за бебе одговара отприлика за 2-6 месеци, може да премерам димензии, имам исти фустан за мајка (напред е без копчање, пресечен на половината и на градите преклоп за полесно доење), величина М/L. И двата се облечени само еднаш за пригода и немаат никакви знаци на носење. Цената е минимална (800 мкд комплет) да не ми стојат, јас ослабев а малото порасна инаку се шиени на шнајдер по нарачка и само за материјалот платив повеќе. Spoiler: Слика
Не знам за што би го искористила. И јас се мислев ама што би притоплувала освен АД што секако стои макс 1час а и на топлово и помалку.. Единствено ако не чуваш припремени АД во фрижидер ама мене и така ми е шубе, секако за 2мин се прави
Сакам да си нарачам привезок со ланче на кој ќе ми стават капка од моето мајчино млеко, дали некоја од вас нарачувала да ми предложите некоја страна?
17 треба да е најмало. На моето на 3 мес му беа таман кога ги пробавме. Требаше да ги носи за крштевката ама заборавив да му ги облечам.
Аи мојата е 8 мес и 17ка и се уште големи. Ги облекуваме за сликање само Ако продолжи вака, ќе си носи штикли по порачка
Девојки,јас сакам да земам преносливо креветче..предложете ми некои он-лајн страници од каде што можам да порачам