Не знам колку ќе помогне мушама бидејќи ми треба и за седечкиот дел и за тој за потпирање. Успева да ја направи лом и позади. На среде јадење ќе му текне да стане од стол и пак да се качи, не го држи место некогаш и фаќа со рацете насекаде.
На битпазар карши полицијата има продавница за материјали, постелнини ако се секавам се викаше нешто еуробалкан... Има воодотпорни чаршави јас купував по 350мкд метар беа. А од истиот материјал прашај дали може да ти сошијат за трепезариски стол.
Каде можам да најдам заштитници за штекери ,а исто и не знам како да ги наречам заштитници за ивици од маса?
Не тешка дрвена, туку онака ко на дрвени стапчиња. За подарок ми е, таква желба изрази мајката на бебето. Благодарам, ќе разгледам.
Te razbrav jas i znsm deka e golem deckoto za vrteleska ama mi tekna odma nas koga ni stigna poklon doma vrteleskata prva mislam.mi bese lele ako i padne vrz glava sreka sto e plastika...inace i ja ic ne sum fan na plastikA
Ако ти се чека по нарачка имам видено во работилница булка вакви https://www.instagram.com/reel/Cf93SI8DkNM/?igshid=YmMyMTA2M2Y=