Фала ти мила. Од цел инста само тие и уште еден профил ги најдов и тоа со по една-две вртелешки. Кога нема да ми треба и од фрижидер ќе ми излегуваат. Марфи
ЖенЦки незнам каде да прашам Сакам да купам како монистри или дрвени топчиња за нижење,сака поголемава алкички да си прави па незнам каде да бараме,ако сте виделе ве молам пишете
Имате видено некаде пом пом топчиња? Којзнае од кога сакам да купам, ама не знам кај да барам, освен џамбо, а досега немам видено таму. Во џамбо има и дрвени монистри и сетови.
Просветно дело https://prosvetnodelo.com.mk/Product.aspx?IdRoot=1&IdLanguage=1&IdProduct=12292 Иако ако не ти се брза за ич пари од алиекспрес можеш да нарачаш, многу повеќе, за помалку пари
Здраво мајки, во коа продавница можам да најдам квалитетно седиште за во кола, бебка ми е 8 месеци па разгледувам опции
Во Локо кроко не било силконско сега гледам. Линк Имаш силоконски на Nuk имаш овде. Вакво имаше и во ДМ.
Ја во Дм во ист гејт прашував, ми рекоа дека не донасаат такви работи, да си прашам во Зегин. Во Зегин па ич не најдов.
Па доле во тој делот кај што има баш такви работи за креации да кажам, ножици, лепаци, има стапчиња во боја, листови секакви, лентички, фластери во боја... Не сум добра за објаснување многу
Супер си со објаснување. Бев вчера и барав и во тој дел и во делот пред елеваторот. Најдов само спакувани топчиња со такви флафи стапчиња, ама малку беа. Не знам дали јас не гледам или стварно нема
А да видиш во обична книжара? Јас кога работев во книжара ( не во Ск ) таму продававме секакви тракатанци, имаше и вакви