@IRBBB Да, и мене сега ми текна дека во книжара можеш да најдеш. Јас во Офис плус ги гледав скоро. Сигурно има и по други.
Па веќе на доста места имаш избор на убави седишта. Јас и од Локо Кроко имам едно 0+ до 36месеци и супер се покажа, користено за двете деца ми е. Спакувано сега во подрум и за 3то здравје Сега големиот последна година ќе му е бустерот, а малата користи седиште негово на Chicco (од Енцименци) и тоа супер се покажа, но тоа ми е за поголеми дечиња 15kg+ и може да се користи и за поголеми дечиња, се шири и странично и се крева и позади за поголема висина.
Ubavi patiki no malecko brojce kade da najdam? Za momce 3 meseci?. Po spotrskive pocnuvaat od 19 ka, vo zara ima nesto pomalecki no ne mi se dopagjaat.
Sport vision i converse imaat startki broj 17 jas gi gledav na net nesto i popust imase mislam vo sport vision e sea 17 brojce za koj mesec odgovara pojma nemam mnogu se slatki paticinjata.
На шо мислиш поконкретно? Ваква подлога, бејби џим има во трифантино. Исто мислам и меки играчки како жирафата.
Жирафата е од ХМ, кошта некои 30 евра, кај нас ја препродаваат страни што носат роба од таму за најмалку 3000/3500 и повеќе. Мини верзија има во ваикики, а и во хм има ептен мини верзија околу 5евра. За нашево хм што се отвори не знам дали ја има и цени, сеуште не сум била, најдобро да си ја купиш од надвор или ако имаш да ти ја донесе некој.
во Солун ја гледав во ХМ 30 евра, а и мапет кидс ја продаваа ваљда поскапо, гледам ти одговориле ја само да се надоврзам
Na George kids mk gi zgolemile cenite. Vo juli poracav spihozni 4 parcinja za 2100mkd a sega 3000mkd. Deka se kvalitetni da, ama pa tolkava razlika za kratko vreme.. Dali nekogas imaat popust tamu?
Имаа распродажба пред некое време, знам ставаа на стори што е останато и цени... Јас повеќе сакам да купувам така по 3/4 што одат, секако ми е поисплатливо. Вака 1000че за едно и си викаш ок е Мада за работи што ми се свиѓаат давам и мн повеќе, мислам сите сме исти.