Majki, prodavam bebeska hranilka I relaksator celosno se zacuvani kupeni lani. Cena komplet e 2000denari. Dokolku Ima zainteresirani pisete mi slobodno na viber. Pozz Bojana 071 204 287
Имам останато две неотворени кутии хип комбиотик 1 од 800г, би ги дала секое по 900 денари ако сака некоја мајка можам и по карго да ги пуштам
Дали го имате ова столче и како сте задоволни? Не мора од ова место , може и да ми предложите И дали случајно знаете која е цената?
Ти стигна ли ? Како си задоволна од доставата и материјалот ? гледам пак се голи нозете ако не се целосни
Каде да најдам мерица за 30/60 милилитри? Комбинирана исхрана сме ад и цицање, не сум сигурна дека точно ќе измерам 30милилитри во шише медела
@sani99 За сите што ве интересираше за вреќичката од НАНАМ. Еве ви слика. Ракавчињата може да се извадат. Оваа е зимска, трослојна, дебела. 1050 денари. Вреди за дупло искрено. Наше призводство, мене ептен ми се допадна, мекана и не е воопшто малечка. Порачав 6-18 величина, не ја измерив дома ама доста е големка.