Дали некоја продава или знае каде да купам под 1000 денари ретровизор кој се става за да се гледа бебето позади во транспортерот додека се вози бебето?
Порачувате ли од Мапеткидс? Како стојат со величините, поголеми или помал калап им се? Јас веќе порачав (12-18, се надевам дека ќе му се таман, обично носи тренерки 12мес), отпосле ми текна да ве прашам
Не е за најмалите ама нејсе Каде да купам спавача за доење некоја убава? Имам од пенти една ама сакам барем уште една.
Јас имам порачувано за внука ми, и се што и имам порачано одговара со возраста, освен едни ромпери одеа со шеширче и беа малку поголеми, на прерамки беа, инаку се друго точно.
Јас на Sigg земав од Номад, држи 12 часа топло и 24 ладно, некако најсигурни термоси ми се, 1790 беше со попуст
Sakam sise za voda za detevo ama i ko termos da e da drzi temp ko sto ke stais...voda sok mleko sto da e....nekoi predlozi?
Најквалитетни што издржуваат долго според мене се Skip Hop. Они имаат шише како со цевка внатре. Термосот за храна го имам и гарантирам дека многу долго држат топло/ладно. Нешто поевтина варијанта се на munchkin од mom&babe. Со други немам искуство
Каде да најдам кактус што пее и игра, ама онлајн да го купам со брза достава? Малце у последен момент ми текна за поклон, ми треба за викендов, а на Topolino гледам пише достава 5-8 работни дена
Мајки каде може да се најдат убави кебиња со детски дезени или еднобојни? Не оние најмалите за бебенце .
@brm_brm Денес ја добив вреќата. Јас ја земав најголемата и е огромна, моето се губи во неа. Ама не е проблем, ќе ја користиме како обична вреќа без да му ги облекувам ногавиците. Инаку дебелината е ок, мислам дека е исто дебела како тие на Тила, два слоја памучен материјал. Ракавите се вадат, со нитни се. На прв поглед задоволна сум. Ако порачуваш порачај помала величина, таа средната мислам дека ќе е добра.