Не кола, туку како стан да купувам, хахах. Моето ланската зима си спиеше во вреќичка, мислам 2.5 tog беше дебелина. Како плишана иде од примарк. После земав од ело тука некаде дебелина ама некако малку ја користеше. Се стопли, па пролази и така Сега не знам дали би спиела во класичната вреќичка пошто се движи низ спална и се симнува. Или да идам на потенката варијанта? А од друга страна пак мене периодов ми е ладно дома за спиење Да дополнам...кога ги прашував Нанам за подебелата ми рекоа дека е 2 тог.
Кога купував патики пола форум го замарав, сега пак Од Нанам ми рекоа цитирам Proletno esenska najcesto ja koristat I vo Zima onie sto se vo Stan I na parno На интернет вика за 20-21 степен боди,пижами и вреќа од 1 тог И пак не знам што да правам
Мислам дека тогот производителот го става, не знам овие нашиве дали се водат по некои стандарди. На окаиди и картерс мислам сум приметила на самата етикета е пишано кој тог е. Мојата е тенка можда е поише пролет/есен него лето. 1 тог е.
Во Локо Кроко, Џамбо сум гледала. Ние имаме еден така по "профи" детски за малата, па си пееме и ние на родендени и слави на нејзиниот Ако имаш можност можеш и таков да земеш, сеа зависи што бараш (тој околу 1000-1200ден го земавме). Спојлер: Микрофон Менува боички додека свири кај очињата. Бараш оној баш што вади звук при зборување или играчка само баш со музики?
Оддамна ги меркам и јас вреќичките на нанам и од вас тука дознав дека имало 3 дебелини. Е сега јас сум во стан на градско паарно. Зимоска ни е стварно топол јас сум нон стоп по кратки ракави. Се покриваме со еден тенок лио прекривач. Ама мене ме плаши што зимава незнам како ќе биде и колку топлина ќе имаме. Обично паарното го гасеа кај 23.00 часот, ама при крај на сезонота кога им згусна со гас почнаа да го гасат во 21.00-21.30 и тогаш и те како се чуствуваше свежичко веќе на полноќ. Ај сега дајте памет каква да се земе И должината дали сами си ја одредувате или имаат они неколку должини да понудат. Моето сега за сега е околу 56 см, која би била идеална за следните неколку месеци?
Не сум на градско, во куќа сум, колку дрва ќе имам,толку и топло ќе ми е дома Ќе земам највероватно од двослојната, па ако не ќе ја користиме таа напролет па ќе порачам подебела...да преспијам прво
За новороденче, барем за првите 2-3 месеци, сметам дека посоодветно ќе ми биде да спие во плико наместо во вреќа, па да препорачате некое топло, зимско плико.
Македонска книга, флорис од Кочани (вршат достава), али експрес ако ти се чека. Пред некој ден ми излезе реклама од кеги. Ги немам видено во живо, на слика многу убаво изгледаа.