Дали тоа 2 слоја памук се дебелина како бебешките памучни кебенца? Абе не можам да ја покријам на спиење сега. Летото не ја покривав ама сега некако и мене ми застудува. Таман тетра ќе и ставам се буди. А камоли кебенце. Нема шанси. А ланската вреќа ми е класична од ело со полнење и засега ми е дебеЛа ама нема шанси мислам во неа да спие пошто и ноќе прави гимнастики.
Да, двослојната е дебела како бебешко ќебенце исто 2слојно. За овој период може ќе е добра. Моите уште се во летни вреќи и боди на долги сега кога стана посвежо.
Дали имате нарачувано од next чизмички за на дожд? Дали се удобни вака, да се меки, да се виткаат лесно? Или да ми препорачате од каде да земам? Има некои со ептен тврд ѓон и тешки, затоа прашувам.
Во ни едно Крш ги нема? Online страната врска нема со тоа што имаат по продавници. Инаку ги има на Жирафа50 ама никогаш не сум порачувала од таму.
Дали имате искуство со вреќичките за спиење од Happy kids Macedonia? Многу ми се допаѓаат моделите, дезените но не знам за дебелината на вреќичките. Ве молам ако има некој со искуство да сподели
Меѓу тие две, ваикики. Синсеј има многу евтина роба, ама мене лично ни квалитет ни дизајн не ми е нешто посебно убав. Ама провери, може и ќе најдеш нешто шо тебе ќе ти се допаѓа. Во ваикики меѓу другото, има и облека за бебиња со органски памук.
Се сложувам со претходната членка, ама искрено Ваикики ги кренаа цените до плафон, едни обични шпихозни 950 денари најдобро H&M да разгледаш, барем не е таков хаос.
На жирафа има играчки? Легитимни се за сега, ние сме нарачувале компјутерска галантерија неколку пати, плаќаш на врата.
Да цените во вакики за 50% се качени. А и во синсеј гледам сега дека им е поскапена гардеробата во споредба со лани. Ама квалитетот не ми се свиѓа ич
Stigaat do skopje? Sea gleav bas se ubavi. Jas trgnav hunters da i naracam ama nemase ubavi so zimska postava i ne mi projde transakcijata ne znam zosto
Еееееејј ама прашуваш скоз погрешен човек за бројчиња Прво дете, поима немам. Чизмичките што и го нарачав се 19 ка со цел да ги поноси сега есенва ако се труди да оди. Ама слободно ако нарачуваш од George прашај го девојчето. Јас со неа се консултирав.