Закачалки за бебешки алишта за плакар имате видено некаде? Мапет имаа, ама немаат на лагер и немало да добијат. Не ми се чека од али.
Некоја да има купено од али експрес за новороденче чорапи,капчиња, муслин прекривки дали да си порачам има интересни работи или сепак не некој совет.
јас имав нарачано се од ова пред да се породам, стигаа дента кога се породив е сеа чорапите од 0-6 сега и се точни, а има 10 месеци ама мн се убави, муслинот уште си ги користам
Знам често се пишува за боди комплетите на George и Primark и во план ми е порачам на George понатаму. Е сега и со шпихозните дали имате искуство и дали важи истото во смисла на квалитет?
Ја само лигарки од тие за ручање, како шушкави со ракави и џепче му имам порачано, за 2 и пол мес стигнаа. Си ги износи, многу лесно се перат, не останувсат флеки, и таман ракавите од блузите му се заштитени.
Јас имам нарачувано, во еден комплет од 3 шпикозни може два да се топ еден да се собере од перење, различни материјали и различен квалитет. Ама генерално сум задоволна, ги пукнавме од носење.