Прашав и во друга тема ама ај и овде. Знаете ли каде можам да најдам наска за Halloween за бебе 6-9 месеци. Поканети сме на прв роденден на бебе и родителите одлучиле да биде во тој стил и децата да бидат маскарани.Каде би можела да побарам освен џамбо?
Здраво на сите, Дали некој може да ме упати од каде да купам стегач (трака) за бебе поширока... не сакам од тенките имам такви, поширока и од тие во Tilla пошто имам и од нив... нешто вакво барам...
Рамстор маркетот имаше некои маски и во Тинекс во Ист Гејт. Не знам дали ќе одговараат за бебенце, ама можиш некое венче или капче. Ваикики имаше некои блузи, тренерки со такви мотиви. А можиш и дома сама на Пинтерест да побараш некоја лесна идеја. Спојлер Пример:
Барав на форумот искуство за кенгурот, само тебе те најдов. Лесно се мести? Моеш сама да го наместиш? Главчето убаво ли е потпрено со додатокот? Моето уште не го држи самостојно.
Лесно се мести, два-три пати ќе пробаш и ќе се уходаш. Искрено не знам дали е добро потпрено главчето со додатокот, ние откако го купивме свртен спрема напред го носевме, не сакаше никако поинаку. Инаку многу цврст и убав е кенгурот, во него го носевме до нешто повеќе од година кога имаше (~11кг) и како нов е. ПС:Во енци менци ќе ти дадат да го пробаш со бебенцето, ќе видиш дали ти одговара.
Moze li da mi kazete internet strani za online kupuvanje alista za nad 1 godina deca Blagodaram odnapred
Јас од икеа ја меркам, ѕирни ја и неа. https://www.ikea.gr/domatia/paidiko-ikea/paidiko-domatio-3-7/paihnidia-3-7/paihnidi-rolon/duktig-koyzina-paixnidi/60319972
Мајки предлог за добар кенгур? Сакам некој убав и квалитетен, секое искуство ми е добредојдено. Бебе е неполн месец, планирам да ја шетам во кенгур.
Баш ги гледав ergobaby embrace, не истражив уште што како се и која е разликата помеѓу omni breeze и овие, освен во цената што има разлика.
Embrace е до 11кг и бебето може да се носи напред свртено на напред и накај тебе. Omni breeze е до 20кг и може да се носи плус на колк и на грб.
Да ти кажам право вчера почнав да размислувам за кенгури, марами и сл. Не успеав ништо да истражам, само ми е битно да е анатомско и ергономско па што и да е. Затоа пишав тука за искуство и мислења Повеќе би сакала кенгур, некако по практично ми е и мислам побезбедно , што знам може грешам. Имаш ли искуство со марама и дали си задоволна?