Имаат слична, жирафа е и е 4900ден. Прашав уште на едно место, 4790ден. Само мене ми се претерани цениве?
Марамата е многу добра ствар и едно 10 пати подобра од кенгурот. Само ако не те мрзи да се врзуваш и да се нервираш дали е добро наместена
Јас го имам Ergobaby Embrace и ќе го врамам чим бебе порасне зошто ме спаси првите 3 месеци. Ергономски е, односно колковите се во правилна М позиција. Прелесен е за местење, убав, мек материјал што се суши веднаш. За почеток бебе накај тебе свртено, после обратно (над 68цм мислам беше).
Искрено немам искуство, но имам искуство со кенгур. За второ здравје сум 100% сигурна дека ќе земам марама. Можеш од најмало да го носиш во марамата во повеќе положби додека во кенгур не , може зависи и од кенгурот...
Па 5 месеци е бебе и уште го користиме, само не толку често зошто форсирам во количка да се вози повеќе (и со тоа проблем имавме). Е сега бебе е 7кг веќе и веројатно нема уште многу долго да се користи ради тежината, и не знам сега за зимскиве месеци како ќе биде со оглед на тоа што ќе треба да носи скафандер/јакна и слично.
Majki, kade da najdam golem fotoalbum, ubav da e, so mnogu fotografii ? Dokolku moze i personaliziran
Веќе купив постелнина ама оваа многу ми се допаѓа. А ќебенце од Џамбо купив поларно дебелко а од тила потенко.
Дали ваква постелнина купивте многу е убава ја гледав во бисер онлине шоп само незнам колку е квалитетна.
Касно ја видов оваа, многу ми се допадна. Верувам дека е квалитетна вака на слики добро изгледа. Јас добив доста постелнина за мекици и повојница. Понатаму може ќе нарачам..
Јас им пишав пред некој ден, ќе имаат нова колекција за 2,3 недели, од овие модели нема веќе да имаат на залиха.
TAC продавницата е во Рамстор мол, има и достава. Добивме ќебе димензија 100*150. Нашето е со мики маус, според профилот на инстаграм има и со други ликови.
Majki kaj da najdam za nazemja da klam kako sungeli slozuvalka so se za da mozi tamu da lezi bebe i da lazi? Mislam me svakate so baram...ama da ne se mn tanki da ne mu studi. Podebel da e sungerot