За жал ретко кој вади убава фотографија ако не им висиш. Знам од свадбата кога ги вадевме мм седеше во фото студио и им ги средуваше пред да ги пуштат на печатење Јас заради ова се мислам да си купам дома принтер за фотографии. Поскапо е, ама сам си ги средуваш.
Што пари се принтерите, ич не ми текнало на таа опција, а видиш тоа немаме дома И во која програма ги средуваш??
Принтерите и не се многу скапи, ама специјалната хартија мислам дека е скапа. Последно кога гледав хартијата беше скапа. Сега не сум истражилс, ама ќе се активирам. А за сликите тоа мм праи, он фотографира, он средува
@emkaemka да провериш во зградата на автобуската кај Градска болница? Не сум вадела скоро, но 10x15 беа 10 денари и бев задоволна од квалитетот. Уствари утре сум таму, ќе прашам и ќе ти кажам.
Здраво,извинете што прашањево не се заснова на темава ама многу ми е хитно па ми треба помош,дали некој знае каде можам да најдам шминки за мали девојчиња(деца)??
@emkaemka јас вадев во Маестро дека ми е блиску на неколку згради подоле Јас сум задоволна не се ни бледи ни со линии ни темни... 10х15 беше 10ден. 13х18 беше 12ден. 15х20 беше 50ден. (Оваа на мат хартија ми ја испринтале незнам зашто сигурно дека поголема па да нр л'шти Види пр.извади 10слики ако ти се бендисуваат сите ќе ти ги испринтаат...или замолиги да ти ги направат по твој вкус потенцирај им какви сакаш па и за цена може ќе ти намалат на поголема количина Дали Елва во Сити Мол ја имаат истата роба во Рамстор или во Сити Мол има повеќе избор? Уџум ми е Сити Мол затоа ми е ако ја има истата роба да си одам во Рамстор Центар
Ако прашуваш за бебешката/детска роба истата е, а за таа за возрасни ја има само во Рамстор, барем вака беше пред 1м, ако измеѓу нешто донеле и во Молот тоа не знам
Женски кажувајте некаде нешто сте виделе ли со Ариел-малата сирена,било што ранче,играчки,облека? Ми треба за подарок за девојче 4 години
Ние ги имаме баш овие: Ги има различни видови и цени во Бебе Центар (http://www.euroalba.com.mk/index1.html). Мене ми е Беверли најблиску и таму има различни видови. Слики вадам кво Фото Мите кај Грчка Амбасада. Со него имам позитивно искуство од свадбата и таму си вадам слики. Сликите ги вадам на мат хартија обично. За над 100 слики дава попуст и знам дека ефтинко ни доаѓа во споредба со овие „популарниве“ фото студија.
Пуста желба да го маскирам но многу сме малечки здравје догодина ќе имаме убава маска Но да не биде без ич му купив Мики Маус од Елва симболично Пусти мерак
Kade mozam da najdam vakov tricikl da bide so gumeni gumi ne olasticni koi se pumpaat I da ne bide mnogu skap.Po kargo nekoj da znae deka prakaat uste poubavo.