Опција за ранец за пелени и останати работи за бебе? Дали со некој имате искуство? И со квалитетот на истите? Гледав на Fb, на Купи онлајн одма од тие како корпа дополнително што се прават. Гледав во Пики, некои други од Fb. Во план ми е до кај Нова година да набавам и во истиот да спремам алишта за бебе, за од болница.
Да не купуваш ваква од големите. Ние купивме и во ѓубре заврши, не може да се склопи како што треба. Стопати пробавме, нема шанси. Подобро ако си во можност, земи си Dolu огради. Купив две кутии, ставив подлога и ептен ми заврши работа за да можам раат да го ставам во поголем простор. Па и си одеше држејќи се на оградата кога беше помал. Во Офис Плус јас зедов, таму има интересна прогресивна сложувалка. Има да речеме сликичка од патче на едно парче. Па две парчиња верверичка да склопиш, па не знам мече и така оди до 4 или 5 парчиња. Прашај таму, можеби ќе ти се допадне. Нешто вакво има и во Тополино.
Мене ми е супер стабилна и за пола саат ја склопувам најголемава ограда од пики. Ја имав и расклопено па пак склопено пошто не ми требаше толку на почеток. Е овие оградиве можда се подобри од друг аспект, тогаш не најдов, можеш да заградиш таму кај што не сакаш да оди, мене ми е така попрактично, да не ми влага во кујна, или под биро во каблите, или кај чевлите.
Е па можеби како ќе ти се погоди. Ние најголемата ја имавме 200×180 и катастрофа жива беше. Тие како колена што се пластичните не влегуваа во шипките, па ајде чукај ги за да влезат, катастрофа. Со саати се мачевме и кренавме раце после неколку дена. Оградите се практични да го заградиш да е како во игрална, со играчки додека лази, кога почнува да оди, па и кога е поголемко да си има катче. Како растеше, така стануваше посилен, ја туркаше целата и научи како да излегува. За да не оди во кујна, не можеш да наместиш, сепак нема како да се зацврсти (освен со шрафови во земја). За таа намена имав вакви врати, многу практична работа.
Една од грешките што ги направив е што земав ваков ранец за пелени, го нарачав од Моја торба на фб, и дури после 5 месеци сфатив дека ранецот ми е потежок од тоа што го носам внатре. Сега да сум би земала од тие лесните на Зара.
Нарачав веќе од Нама и сега кога прочитав се разочарав.. Се надевам нема да ми се погоди како тебе. Ја сакав да биде мека затоа што и да се удрат и да паднат на неа да не се повредат ама ако не функционира ова и со цврста ке пробам.
Не се разочарувај, можеби мене ми се погодило така. Ти ја сфаќам целта, се надевам дека ќе биде океј монтажата, а и стабилноста.
Мала,мека торба ќе ни дадат со количката, т.е следува. Е сега таа е премала колку за кратко излегување, буквално еден памперс, мали влажни на пример и шише. Затоа нешто и поголемо барам. Делот дека се тешки ранците многу и не го пресметав искрено. Секако имаме време, ќе разбарам и други опции.
Јас немав проблем со монтирање, сама дури ја монтирав вториот пат. Само ќе мора да постелиш нешто под или во игралната бидејќи дното е тенок материјал.
Вчера прашав но не добив одговор. Денес побарав и ги најдов сетовите за хранење, штета што на силиконски не изработуваат. Но еве кој сака и има поголемо детенце или за поклон, баш се слатки
Каде да купам машки чизмички за 10 год детенце по можност водоотпорни нешто слично на ова, лани купив прв пат од Кеги и се распаднаа за многу брзо
Незнам дали имаат извадено сега,ама јас за големата имам зимано од мега спорт на рибок и се погодија топ
@Inamya еве тука има дрвени ако сакаш https://www.facebook.com/BONI-Proizvodi-od-drvo-107010010928057/
Од кај ги зема оградите? Јас гледав исто од големите игрални дека со две бебиња немам друг избор ама овие поише ми ги фаќа око ако може да се спојат. Како се прицврстуваат на под?
Од Андреј Компани ги зедов, баш ми послужија за тоа што ми беше намерата. Се спојуваат колку сакаш парчиња, јас огромна коцка му направив, две големи подлоги ставив долу и имаше ептен простор. Не ја зацврстив на под бидејќи ќе требаше со шрафови да дупчам, но кога ќе се спојат деловите, крута станува. Му ја наместив од двете страни да има ѕид (во ќош), од трета ставив хранилка и од четвртата табуретка. Така стоеше цврсто сè додека не фати да турка и да е баш посилен. Потоа му ја отворив и кога заоде си влегуваше и излегуваше слободно, место за играње со сите играчки му беше.
Каде да земам и што да му облечам на бебе на нозете надвор периодов? Зборам за непроодено Некои бебешки патики, ама со бројче окулу 21? Сите што ги гледам се 18-19