Во аптеките на еурофарм прават чистка на некои детски џиџи миџи па меѓудругото има едни ко топлинчиња во повеќе бои по 50 ден се
Edni od waikiki br 16 se mislam, od biser od edna prodavnicka za corapi, hulahopki i od eurofarm imase ednas akcija na kup imase staveno takvi stvari od se po nesto Edit: @V.N. ete od tie zemav, samo nemam slika.
Jas imav od nama mi se pogodi epten ja koristevme. Ja namontirav koa pocna aktivno da se vrti stomak grb i obratno. E sea ke se pomacis da gi nabies tie ama posle sk e ok. Jas staviv kocki vnatre za da e meko i da ne e ladno
Дали знаете дали воопшто има кај нас вакви шприцови или додатоци за шприцови за чистење нос со физиолошки или шишенца физиолошки со таков додаток за полесно испирање? И ако да, каде?
Здраво, каде во Скопје можам да најдам вакви дебели чорапи плус да бидат одоздола со гумички за да не се лизгаат. За едноипол годишно дете.
Јас пред 2 години од Вучко купив, 220 ама не беа баш евтини, можда околу 8000 ја купив ама вреди за сите пари. Густа, висока и раскошна. Види таму и види на фб на MyStore, убави се и тие
Нарачав од Али ама во случај да стигнат покасно од планираното дали имате видено некаде вакви или слични лепенки за на прозор?
За назална иригација ти треба? Јас со обичен шприц имам испирано, ама искрена да видам никогаш не ми излегол секрет толку колку што ноското може да истрга.